Nieuws

Houd deze pagina in de gaten om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen van Race the Green. Wil je door ons automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

December 2020

Nu de Dakar Rally 2021 bijna van start gaat, hebben ze voor 2030 het doel gesteld om op waterstof te rijden. Hoe gaaf is het dat wij van het Race The Green rallyteam in 2024 al aan de start willen staan met waterstof en van te voren actief gaan deelnemen aan andere uitdagende woestijnraces! Voor bedrijven die staan voor een groene wereld waarin we ons verantwoordelijk voelen voor het verduurzamen van o.a. de rallysport, een mooie kans om mee te werken aan dit succes. De toekomst begint nu.”

Dakar 2021 banner

Augustus 2021

De Buggy wordt momenteel geëlektrificeerd en verder opgebouwd voor de EV beurs waar wij onze trots presenteren op 24,25 en 26 september a.s. 

En op een circuit horen natuurlijk ook de race auto’s van de toekomst! Daarom is Race the Green er met het team om jou alles te vertellen over de rally-auto van de toekomst: de waterstof auto. Wij hopen daar ook al een deel van de waterstof installatie te kunnen laten zien.

Zien we jou op één van deze dagen bij EV Experience Event? We ontvangen je graag op onze stand en geven je graag de info die je nodig hebt.

September 2021

Wij staan met Race the Green in START ‘84 autosportmagazine – September 2021.

Benieuwd? Klik hieronder op de foto om het hele artikel te lezen.

December 2021

Helaas hebben we door alle coronamaatregelen niet de ontwikkeling kunnen bereiken die we voor ogen hadden. Hierdoor schuift de ontwikkeling van de buggy maar ook de deelname aan events met een jaar op.

Archief nieuwsbrieven