Ontmoet het team

HFX Research

HFX is de belangrijkste technische partner en is verantwoordelijk voor het bouwen van de buggy en de ontwikkeling van de elektromotoren en de waterstofcel.

Het team, bestaande uit Hella en Ben Mennings, Toon Bakermans, Rick de Wildt en Michel van Hoof werkt op dit moment aan het succes van het project. Zij zetten volledig in op het groene rijden.

Raoul Jacobs

Raoul is een gelauwerde rallyrijder en binnen het team onze eerste coureur. Hij heeft deelgenomen aan vele grote rallys, waaronder maar liefst 3 keer Dakar.

Ook was hij deelnemer aan de fameuze Camel Trophy in het Amazonegebied. Zijn taak tijdens de rally’s is het heelhuids over de finishlijn brengen van de buggy en feedback te geven aan onze technische staf. Samen met Lisette Bakker als co-piloot gaat dat lukken. Voor Raoul komt straks alles samen: Het is mij een eer om te mogen racen voor een groenere planeet!

Lisette Bakker

Lisette Bakker is een zeer ervaren navigator en heeft reeds vele bekende rally’s op haar naam staan. Lisette is deskundige op het gebied van regelgeving rondom de reglementen van de FIA (Fédération Internationale de l’Automobile). Als basis voor succes ziet Lisette de goede samenwerking binnen het team. Ze hoopt zichzelf en anderen te overtuigen dat autosport zonder brullende brandstofmotoren ook zeer spectaculair is.

Foto HFX
Raoul

Rovab

Ronnie van Beek staat aan de wieg van onze eerste buggy. Hij heeft met zijn bedrijf Rovab het chassis ontwikkeld en gebouwd.

Op dit moment is hij druk bezig om de buggy aan te passen zodat deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan het rijden met een elektrische buggy. Hij werkt nauw samen met HFX-research.

EcoEnGines B.V.

Robert Mulder vertegenwoordigt e-Dakar en is één van de initiatiefnemers van het project. Met zijn kennis van duurzame motoren draagt hij bij aan de ontwikkeling van de elektrische- en waterstofmotor voor, zoals hij zelf uitdrukt, het behoud van de wereld!
www.e-rovers.org

Van Ierland Effective-Assistance

Mirjam van Ierland is de PR-manager van het team. Sinds oktober 2016 pakt ze projecten op namens Van Ierland Effective-Assistance en assisteert zij ondernemers door tijdens piekdrukte hun zaken te regelen, altijd bereikbaar te zijn en rust te brengen. Mirjam gaat voor een groene wereld waar zeker de rallysport een voorbeeldfunctie in heeft.

Foto Ronnie van Rovab Engineering
Foto Robert