Partners

Op deze pagina worden alle partners van Race the Green weergegeven. Deze partners maken deel uit van het project in de vorm van technische ondersteuning, sponsoring of alle andere zaken hieraan gerelateerd. Deze partijen dragen bij aan het succes van Race the Green!

Forze H2

De eisen die we stellen aan de juiste krachtbron, die we willen gebruiken in extreem zware rallyomgevingen, zijn enorm hoog.  De complicerende factor bij het gebruik van een waterstof-brandstofcel, maakt het tot een hightech avontuur. Gelukkig krijgen we steun van Forze, een team van 50 studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze staan te popelen om ons te helpen slagen en excelleren met dit project. 

Forze is ‘s werelds toonaangevende team voor waterstof-elektrische racewagens. Ze racen niet alleen met de auto, ze winnen. De Forze VIII eindigde tweede in de Dutch Supercar Challenge 2019 daarmee zijn ze de snelste waterstof-elektrische racewagen die heeft deelgenomen aan een officiele race. Met de nieuw ontwikkelde auto: de Forze IX hebben ze als doel aan Le Mans deel te nemen. om dit doel te bereiken zal de ervaring en technologie verder worden ontwikkeld.  Ze delen hun kennis met Race the Green omdat ze ons project als een avontuurlijke uitdaging zien.

Logo Forze

REDstack B.V.

Onze ontwikkeling naar het verduurzamen van de rallysport en dus de stap naar een groenere wereld, wordt onder andere mogelijk gemaakt door Pieter Hack, oprichter van REDstack B.V.

REDstack B.V. ontwikkelt een technologie om continu duurzame elektriciteit op te wekken uit het contact tussen zoet- en zoutwater. Met deze technologie draait er een succesvolle pilot op de Afsluitdijk en wordt een demonstratie installatie van 0.5 MW voorbereid.

AlliSport Ltd

AlliSport is een trotse toonaangevende leverancier van prestatie-upgrades en op maat gemaakte aluminium fabricage, gespecialiseerd in offroad en algemene motorsport.

De producten worden in eigen huis ontworpen en vervaardigd in de werkplaatsen in Herefordshire, Engeland, waar ze prestatiespecificaties combineren met uitstekende bouwkwaliteit en aandacht voor detail.
Sinds 2001 zijn ze marktleiders en leveren ze rechtstreeks aan enthousiastelingen, top tuningbedrijven en kleine autofabrikanten over de hele wereld.

AlliSport-producten worden regelmatig ontwikkeld en gebruikt in evenementen zoals de Dakar-rally en World Rally Cross!

Gielen Reclame

Dankzij de krachtige pro-machines en eigen vindingen op het gebied van reclame-presentatie, weten ze elke uitdaging te klaren in de hoogste kwaliteit.

Voor elk idee een representatieve oplossing! Of het nu gaat om interieur aankleding, bewegwijzering, banners, vlaggen, voertuig- of gevelreclame. 

Menga Trading

Bij Menga Trading kunnen we gebruik maken van een loods voor het werken aan onze buggy en voor het bijeenkomen van ons team.

Menga Trading is dé groothandel voor de inkoop van de mooiste modeaccessoires: van horloges en handschoenen tot sjaals en scrunchies – en alles daartussenin.

Ook voor sieraden zoals armbanden, kettingen en oorbellen ben je bij ze aan het juiste adres. Menga Trading heeft een uitgebreide collectie sieraden in diverse stijlen in huis. Hiervoor gebruiken ze verschillende mooie materialen zoals onder meer RVS en sterling zilver.

Daarnaast importeren ze ook woonaccessoires, rage-artikelen en speelgoed. Dankzij de grote voorraad en directe import leveren ze snel en tegen scherpe prijzen.

Al een eigen huisstijl en op zoek naar een leverancier? Dan kunnen zij ook iets in een geheel eigen stijl laten produceren. Neem gerust en vrijblijvend contact op: er is veel mogelijk!

H2Storage

Naast het afsluiten van de vorige sponsorovereenkomsten, zijn we volop in gesprek met H2storage, producent van waterstofopslag systemen voor stationaire toepassingen en de zwaar transport- en mobiliteitssector.

H2Storage helpt deze sector te verduurzamen door vrachtwagens, streekbussen en andere zware transportmiddelen te voorzien van waterstoftanks, appendages en meet- en regeltechniek. Om een heel proces gemakkelijk te maken, bieden zij de totale periferie aan die komt kijken bij het ombouwen van huidige transportmiddelen naar waterstof gedreven, CO2-neutrale, transportmiddelen.

Zij kunnen tevens zorgen voor de opslag van duurzame energie en deze kennis is goed te gebruiken voor het project Race the Green